Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tips om het zomergevoel langer vast te houden

Je hebt een heerlijke zomer achter de rug en een fantastische vakantie in Le Marche in Italië. Eenmaal weer thuis loopt de zomervakantie op z’n eind. Daarmee verdwijnt het vakantiegevoel ook steeds verder naar de achtergrond. Maar met een aantal handige tips kun je dat vakantiegevoel langer vasthouden! Misschien zelfs wel het hele jaar. En wie wil nou niet het hele jaar een zomergevoel hebben?

Wees creatief

Ongetwijfeld heb je op vakantie een heleboel foto’s gemaakt. Foto’s zijn altijd een leuk aandenken aan je vakantie. Misschien heb je zelfs wel wat souvenirs meegenomen. Vooral met de foto’s kun je je creativiteit de vrije loop laten. Veel mensen maken een fotoboek van hun vakantie. Maar er zijn zoveel meer leuke opties. Lees hier een aantal creatieve ideeën. Wat ik zelf altijd nog een keer wil doen is een mozaïek maken van mijn vakantiefoto’s. Hierbij kies je een hoofdfoto en deze wordt vervolgens opgebouwd door middel van allemaal kleine foto’s. Lijkt je dat ook een leuk idee dan is dat via deze site zo gedaan!

Zomergevoel, Italiaans eten

Eet Italiaans

Misschien een inkoppertje maar Italiaans eten is zo ontzettend lekker, en dat kan natuurlijk ook gewoon in Nederland. Neem een aantal lekkere ingrediënten en kruiden mee uit Italië en duik hier de keuken in. Op deze blog vind je de lekkerste recepten om zelf te proberen. Drink er een glas echte Italiaanse wijn bij en je bent weer terug in Italië! Geen zin om zelf te koken? Op vakantie ga je waarschijnlijk ook geregeld uit eten dus ga in Nederland ook eens lekker uit eten. Als het weer het toelaat zit je heerlijk op het terras, zonnebril op je neus en met de ogen gesloten zit je zo weer in Italië!

Zomergevoel, touren Vespa

Tochtjes op de Vespa: het ultieme zomergevoel!

Op en top Italiaans is toch wel de Vespa scooter. In Italië zie je bijna elke Italiaan voorbij scheuren op deze stijlvolle scooter. Voor het ultieme Italiëgevoel schaf je hier in Nederland zo’n scooter aan. Niet alleen een handig vervoersmiddel maar ook leuk om dagtochtjes mee te maken. Aangezien dit waarschijnlijk een waardevol bezit is, is het verstandig deze goed te verzekeren. Via Diks Verzekeringen sluit je binnen no time een passende brommerverzekering af. Zo stap je met een gerust hart op je Vespa en verplaats je je als een echte Italiaan in stijl.

Wil jij jouw ervaringen met deze regio delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blog categorieën

Pagina delen

9

Centro Vacanze Verde Azzurro

Familie Rammeloo, 16 mei 2019

Genoeg te doen!

Ervaring

Vooral met/voor kinderen is het aquapark geweldig. Daarnaast is het bijzonder fijn om een zwembad te hebben dat enkel voor parkbewoners toegankelijk is. Hier gingen we vaak na de siesta in alle rust nog even ‘plonzen’. Alles is erg goed onderhouden, het personeel is zeer vriendelijk. Tot slot: de omgeving is prachtig.

Tips in de omgeving

De omgeving is prachtig om doorheen te rijden. Er zijn fijne badplaatsen. Er zijn een hoop leuke stadjes in de buurt, onze favoriet was Ascoli. Het is overigens geen enkel probleem hele dagen op het vakantiepark zelf door te brengen.

Bezocht Centro Vacanze Verde Azzurro in juli 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Marche.nl