Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Beoordelingen

Andere vakantiegangers in Le Marche

Beoordelingen

Andere vakantiegangers in Le Marche

Kijk hier wat de bevindingen zijn van andere vakantiegangers in Le Marche. Ook in deze regio op vakantie geweest? Deel je ervaring dan via onderstaand formulier.

9 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.9

9

Tenuta Tredici Ulivi

Familie van der Meer, 15 februari 2017

Goede sfeer en mooi zwembad!

Kleinschalig, prachtige ligging, goede sfeer, wijds opgezet, bar die altijd open is, vriendelijke eigenaar en medewerkers, mooi zwembad. Je voelt je daar op en top gast op een fijne niet opdringerige manier. Tja en ik wil nooit meer anders dan een safari tent met wc/douche. Je hebt dan niet het voor mij grootste nadeel van een camping, gedeeld sanitair, maar wel altijd buiten zijn. Het strand is dichtbij en er zijn leuke dorpjes in de omgeving.

Bezocht Tenuta Tredici Ulivi in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Paradiso

Familie Postma, 15 februari 2017

Fantastische ligging met prachtig uitzicht!

De ligging van de camping is fantastisch. De camping is op zich niet uitgesproken bijzonder. De mensen zijn er vriendelijk, wel strikt volgens de regels, maar dat is niet erg. We hadden een fantastisch plekje, met een prachtig uitzicht. Het was er rustig, geen drukte in het zwembad en geen gedoe met animatie iets waar wij heel blij mee zijn!! Afval werd duidelijk en goed gescheiden en ook de broodjes die je voor het ontbijt kon betellen waren heerlijk. Tips om de omgeving te verkennen: Gadara, San Marino, Pesaro, Cattolica, Aquarium in Cattolica, wandelen of fietsen door het natuurgebied. Gezellig eten in Gabbice Monte. Voor motorfans…Tavullia geboorte en woonplaats van Valentino Rossi en Coriano dichtbij waar het museum voor Marco Simoncelli staat.

Bezocht Paradiso in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Podere Sei Poorte

Familie Kuijpers, 15 februari 2017

Prachtig gelegen met ruime plaatsen!

Prachtig gelegen, ruime plaatsen, netjes schoon, rustig als je dat wil, maar je kunt ook aanhaken bij de ‘Hollandse gemeenschap’ bij het restaurant. Ruim voldoende aanbod van maaltijden tegen een redelijke prijs en van voldoende/goede kwaliteit. Wel verder afgelegen van ander entertainment zoals strand en winkels, maar dit draagt bij aan de rust op de camping denk ik, want daardoor trek je een bepaald publiek aan. De rust in de omgeving is geweldig.

Bezocht Podere Sei Poorte in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
9

Agriturismo Casa Renili

Familie van der Meijden, 15 februari 2017

Mooi gelegen en kleinschalig!

Leuk gelegen, kleinschalige accommodatie met erg vriendelijke personeel. Mooie locatie voor mensen die van rust houden en het niet erg vinden om hun eigen boontjes te doppen. Mooie huisjes ook. Tips voor de omgeving: strand en historische dorpen/steden

Bezocht Agriturismo Casa Renili in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Centro Vacanze Verde Azzurro

Familie Scipio, 15 februari 2017

Goed verzorgd!

Je hebt toegang tot een erg mooi, goed verzorgd, mooi opgezet aquapark. Voor gasten van de vakantiebungelows zijn aparte zones gereserveerd met ligbedden, stoelen en parasol. Het zijn er voldoende, dus je hoeft niet ’s ochtendsvroeg een bedje te ‘reserveren’ met je handdoek. Kinderen vermaken zich uitstekend en ook ouders kunnen hier prima relaxen. De omgeving is het nadeel van dit park. Het dichtsbijzijnde dorpje is 11 kilometer verderop.

Bezocht Centro Vacanze Verde Azzurro in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Village Riva Nuova

Familie Berends, 15 februari 2017

Overzichtelijk met mooie staplaatsen!

Overzichtelijke camping, staplaatsen op mooie grasveldjes zodat het het knus maakt. Super strand en leuk zwembad. Rond 22.30-23.00 was het stil op de camping en dat is niet overal op Italiaanse campings. Alleen erg jammer dat er op het strand geen strandtentje was waar je lekker even iets kon drinken of lunchen bijvoorbeeld. Nu bedenk ik mij dat het restaurant op de camping wel wat gezelliger aangekleed zou kunnen worden, dan is het plaatje helemaal compleet. Tips in de omgeving: leuke plaatsjes zoals Ascoli, maar ook het achterland, de Piano Grande met het dorp Castellucio.

Bezocht Village Riva Nuova in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Countryhouse il Girasole

Familie Wolters, 15 februari 2017

Mooie safaritenten!

Mooie ligging, ook vlakbij het strand, mooie safari tent, mooi zwembad en heel erg lekker en zeer betaalbaar eten in het restaurant op de locatie. In de omgeving vind je leuke stadjes en een heerlijk strand.

Bezocht Countryhouse il Girasole in augustus 2017 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Adamo ed Eva Resort

Familie Deckers, 15 februari 2017

Mooie ligging, vlakbij het strand!

Mooie ligging, vlak bij het strand. De eigen strandbedjes vonden wij super! Verder is het park lekker rustig en ruim opgezet. Het barretje zou wel wat groter mogen. Een klein afhaalrestaurantje zou ook een prima uitbreiding zijn. Tips in de omgeving: Strand, dorpjes, natuur.

Bezocht Adamo ed Eva Resort in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pagina delen

Blog categorieën

Marche.nl