Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veelgestelde vragen

Wij beantwoorden je vragen

Veelgestelde vragen

Wij beantwoorden je vragen

Hier vind je het antwoord op je vragen over de website, onze bestemmingen en Le Marche. Het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan contact op!

1. Ik wil graag op vakantie naar de Marken, hoe vind ik een goed verblijf in deze regio?

Op vakantie gaan naar de Marken is onze favoriete bezigheid! We helpen je dan ook graag verder met het vinden van de perfecte accommodatie voor jouw vakantie. Op ons blog hebben we met een groep enthousiastelingen de beste tips en weetjes voor je uitgelicht. Ook op onze stedenpagina vind je veel informatie voor de leukste uitstapjes in Le Marche. Ben je eruit? Dan kun je bij de bestemmingen aanklikken waar je naartoe wilt!

Maar welke accommodatie past het best bij je vakantie? Dat is voor iedereen verschillend. Daarom hebben we over alle verschillende soorten accommodaties, van bungalow tot lodgetent, informatie voor je verzameld op deze pagina.

2. Is er ook animatie aanwezig op de vakantieparken die jullie aanbieden?

Jazeker! Niet bij allemaal, maar daarvoor hebben we op onze bestemmingspagina een handig filter gemaakt waar jij kunt kiezen wat voor jou belangrijk is. Daar kan je ‘Animatie’ aangeven. Verder kun je ook kiezen voor de thema’s ‘Cultuur en Steden’, ‘Luxe en Comfort’ en ‘Rust, Ruimte en Natuur’. Graag je huisdier meenemen of naar de kust? Ook dat zijn opties! Zo vind je de perfecte vakantieplek.

3. Hoe kan ik de bestemming die ik heb gevonden dan boeken?

Yes, je hebt je droomvakantie in Le Marche gevonden! Dan is het fijn om meteen te boeken. Als je op de bestemming klikt, kom je op de pagina van de aanbieder terecht. Daar kun je de beschikbaarheid checken en meteen boeken. Dan kan de vakantie beginnen!

4. Wie biedt de bestemmingen op jullie website aan?

Het aanbod is samengesteld met verschillende aanbieders die met zorg alle bestemmingen hebben uitgekozen, zodat jij een fantastische vakantie beleeft. Meer te weten komen over de aanbieders? Alle informatie vind je op de aanbiederspagina.

5. Ik verhuur een vakantiewoning/park/accommodatie in de Marken en wil graag in jullie aanbod, kan dat?

Wij zijn altijd op zoek naar meer aanbod voor op onze website, zodat de bezoekers een ruime keuze hebben in deze prachtige regio. Neem dus zeker contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

6. Ik wil ook graag bloggen over Le Marche, zoeken jullie nog bloggers?

Ja! Wij zijn altijd op zoek naar meer inspiratie over de Marken. Onze groep bloggers groeit steeds een beetje, en daar zijn we erg blij mee. Ook als je nog niet eerder hebt geblogd kun je je bij ons aansluiten. Wij vragen je dan even een proefblog te schrijven. Wie weet ben jij onze nieuwe blogger! Neem dus snel contact met ons op.

Marche.nl