Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Op digitale stedentrip door Pescara

Door de coronacrisis zijn we de komende tijd helaas genoodzaakt om thuis te blijven. Dat betekent ook dat dit voor velen ten koste gaat van hun reisplannen. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor gevonden. Je kunt namelijk bestemmingen perfect via internet ontdekken. Daarom hebben we een digitale stedentrip door Pescara voor je samengesteld, waardoor je alsnog het gevoel hebt dat je op vakantie bent geweest. Bijkomend voordeel is dat je alle hotspots kent indien we weer mogen reizen. Zo weet je dus waar je moet zijn als je een bezoek gaat brengen aan Pescara. Ga je mee op stedentrip door Pescara?

Moderne Italiaanse stad

Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Pescara volledig verwoest, waardoor het na die tijd weer opgebouwd moest worden. Daardoor is hier niet veel historie te vinden. Daarentegen barst Pescara van de leuke boetieks, waardoor shopliefhebbers uitstekend hun slag kunnen slaan. Vooral in Corso Umberto en Corso Vittoria Emanuelle zul je goed slagen.

Winkelen - marche.nl

Foto van Dan Visan via Unsplash

Terwijl je een wandeling over de boulevard maakt, kom je allerlei beachclubs tegen. Gelegen aan de Adriatische kust is dit de perfecte plek om wat zonnestralen mee te pakken voor het ultieme zomergevoel. Droom even weg bij de gedachten van een cocktail in je hand en wat traditionele lekkernijen.

Pescara

Foto van Tommaso Camplone via Unsplash

Pescara Beach - marche.nl

Foto van Tommaso Camplone via Unsplash

Hoewel er dus niet veel van vroeger terug te vinden is in Pescara, vind je er wel deze indrukwekkende gerestaureerde stoomtrein. Vergeet deze zeker niet te bewonderen en op de foto te zetten.

Pescara - marche.nl

Foto van Zibik via Unsplash

Pescara by night

Geniet van een prachtige zonsondergang als de avond valt terwijl je een wandeling maakt langs de iconische brug van Pescara. Deze brug, genaamd Ponte del Mare, is zeer geliefd onder wandelaars en fietsers. Zodra het volledig donker is zal deze brug verlicht worden.

Pescara, Abruzzen, Italië, Brug, Avond

Foto van Theodoro Marini via Pixabay

Speciaal voor de feestliefhebbers zijn er genoeg hippe uitgaansgelegenheden te vinden waar tot in de late uurtjes kan worden gefeest. In de clubs wordt vooral dance muziek gedraaid, dus zet voor het ultieme vakantiegevoel een lijst met dance muziek aan op Spotify.

Pescara - marche.nl

Foto van Marcella Lakoski via Unsplash

Wat wil jij als eerst doen als je op stedentrip naar Pescara gaat?

Wil jij jouw ervaringen met deze regio delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blog categorieën

Pagina delen

10

Countryhouse il Girasole

Familie Wolters, 15 februari 2017

Mooie safaritenten!

Mooie ligging, ook vlakbij het strand, mooie safari tent, mooi zwembad en heel erg lekker en zeer betaalbaar eten in het restaurant op de locatie. In de omgeving vind je leuke stadjes en een heerlijk strand.

Bezocht Countryhouse il Girasole in augustus 2017 met gezin.

Bestemming bekijken

Marche.nl