Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Luxe vakantiehuizen in le Marche

Je vakantie graag doorbrengen in luxe? Geen zin het primitieve, maar alles wat je nodig hebt om je heen? Soms ben je toe aan een beetje verwennerij, een beetje luxe. In het buitenland heb je heel veel verschillende mogelijkheden om je vakantie door te brengen. Een mogelijkheid is een vakantiehuis. Ik hou enorm van de sfeer die op de camping hangt, het samenzijn. Soms heb je toch behoefte aan wat meer stabiliteit, iets waar je direct in kunt trekken, waar je je geen zorgen om hoeft te maken. Ik zou dan gaan voor een vakantiehuis! Vaak op een park, met meerdere huizen, waardoor je toch nog een beetje kunt genieten van de campingsfeer, maar ook echt je eigen plekje hebt. Je hebt hele luxe accomodaties en wat meer basic huizen. In deze blog ligt ik ze uit van luxe naar minder luxe, aan jou wat je wilt! En dat natuurlijk in Marche, een prachtige onontdekte Italiaanse streek met onontdekte stranden, badplaatsen, bergen en Italiaanse dorpjes.

Adamo ed Eva Resort

Nergens in Italië liggen bergen, zee, cultuur en natuur zo dicht bij elkaar. Met azuurblauwe zee en mooie baaien, zit je bij het luxe Adamo ed Eva Resort zeker goed. De naam zegt het al, het is een vakantiepark om verliefd op te worden. Het interieur is van alle gemakken voorzien, heerlijk om tot rust te kunnen. Loop het park af en je loopt of rijdt bijna het strand op. Het park is strak ingericht, aan de strakke straatjes, laantjes en tuintjes grenzen kleurrijke appartementen. Voor optimale ontspanning kun je ’s ochtends deelnemen aan de aquagym, een heerlijke activiteit. Als animatrice kan ik zeggen dat de gasten hier echt van genoten, ieder op zijn eigen niveau, intensiteit, met veel en weinig motivatie. Er zijn ook sportvelden, aerobic en een animatieteam. Na het sporten kun je lekker genieten van een massage op de camping. ’s Avonds kun je barbecueën of lekker eten in het restaurant op de camping!

Nuovo Natural Village Resort

Ontdek de schone natuur en lekkerste stranden, met dit familiepark als uitvalsbasis. Nuovo Natural Village Resort is geheel gerenoveerd met veel kleur en comfort. Het groot opgezette vakantiepark beschikt over leuke houten chalets, in prachtige, natuurlijk omgeving, om helemaal tot rust te komen. Verder is er nog genoeg te beleven, een hippe beachbar waar jong en oud komt om een drankje te doen en een animatieprogramma waar jong en oud komt om te lachen, gieren en brullen. Om af te koelen, kun je een koude douche nemen, of naar het zwembad en onder de waterfontein genieten van het stromende water!

Country House Ca’Resto

Country House Ca’Resto Al direct bij aankomst al proeft u de gemoedelijke sfeer van de authentieke vakantiewoningen. Dit vakantieparadijs in de groene heuvels van de regio Marche biedt voor elk wat wils; heerlijk wandelen, mooie plaatsen bezoeken of lekker afkoelen in het zwembad van Country House Ca’Resto. De luxe kies je deels ook zelf uit natuurlijk, er zijn drie verschillende typen vakantiewoningen. Ze zijn allemaal goed verzorgd, ruim en omringd door een heerlijke, gemeenschappelijke tuin.

Wil jij jouw ervaringen met deze regio delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Marche.nl