Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Le Marche ontdekken? Denk dan aan deze tips!

Als je een vakantie naar Le Marche wilt boeken, dan ben je waarschijnlijk een echte liefhebber van Italië. Deze regio is relatief onontdekt en komt in de meeste gevallen dan ook niet als eerst naar voren als je een vakantie in Italië wilt boeken. Je belandt alleen in deze regio als je ernaar op zoek bent geweest. Het is dan ook een authentieke streek waar je de echte Italiaanse cultuur nog zult kunnen proeven. Benieuwd hoe je Le Marche het beste kunt ontdekken? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je er namelijk meer over.

Le Marche ontdekken
Foto van LizlB via Pixabay

Waar overnachten als je Le Marche wilt ontdekken?

Hoewel het massatoerisme uitblijft in de streek, weten ieder jaar meer en meer toeristen Le Marche te bereiken. Als je Le Marche als een echte local wilt ontdekken, dan kun je beter uit de buurt blijven van campings, hotels en grote steden. Dit komt doordat je hier vaak wordt meegesleurd in het massale toerisme en niet écht de regio zult ontdekken. Je kunt de omgeving veel beter verkennen vanuit een agriturismo Le Marche. Dit is een vrijstaande woning of woonboerderij in de regio die zich vaak net buiten de grote stad bevindt. Hierdoor blijf je weg van het toeristische deel en kun je genieten van de traditionele restaurants en de idyllische dorpjes die vaak rondom de agriturismo gelegen zijn. Op zoek naar een agriturismo in de regio Le Marche? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van My italy eens!

Plan je vakantie goed

Italië is een warm land. Het is hier gemiddeld ook een stuk warmer dan in Nederland. Juist hierom is het ontzettend belangrijk om de vakantie goed te plannen. De temperatuur maakt je namelijk een stuk minder actief dan de temperatuur die je in Nederland gewend bent. Je blijft in de warmte veel gemakkelijker langs het water op een bedje liggen. Dit kan natuurlijk wel één of twee dagen van je vakantie gebeuren, maar je wilt natuurlijk ook genoeg tijd hebben om de regio te verkennen. Het is daarom heel belangrijk om de vakantie van tevoren goed uit te stippelen. Als je je in dit geval aan je “oorspronkelijke plannen” houdt, hoef je je na afloop van de vakantie geen spijt te hebben omdat je bepaalde plekken in deze prachtige regio niet hebt kunnen zien!

Le Marche ontdekken
Foto van SplitShire via Pixabay

Ook Le Marche ontdekken? Dankzij deze tips haal je het meeste uit je vakantie.

Wil jij jouw ervaringen met deze regio delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blog categorieën

Pagina delen

8

Podere Sei Poorte

Familie Kuijpers, 15 februari 2017

Prachtig gelegen met ruime plaatsen!

Prachtig gelegen, ruime plaatsen, netjes schoon, rustig als je dat wil, maar je kunt ook aanhaken bij de ‘Hollandse gemeenschap’ bij het restaurant. Ruim voldoende aanbod van maaltijden tegen een redelijke prijs en van voldoende/goede kwaliteit. Wel verder afgelegen van ander entertainment zoals strand en winkels, maar dit draagt bij aan de rust op de camping denk ik, want daardoor trek je een bepaald publiek aan. De rust in de omgeving is geweldig.

Bezocht Podere Sei Poorte in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Marche.nl