Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vakantiewoning

Rust en privacy combineren met een groot aantal faciliteiten? Kies voor een vakantiewoning!

Ben je op zoek naar een bestemming waar je wel van alle gemakken van een vakantiepark voorzien bent, maar niet je rust en privacy verliest? Dan is een vakantiewoning een geschikte locatie! Nog een groot voordeel: je hoeft weinig bagage mee, want alle benodigdheden zijn aanwezig in de woning.

Van alle gemakken voorzien

Vakantiewoningen heb je in alle soorten en maten, dit maakt het juist zo leuk om in een vakantiewoning te verblijven. Elke keer is het weer een totaal andere ervaring. Wel kun je erop rekenen dat de volgende elementen aanwezig zijn: een entree, een zithoek, een ingerichte keuken en natuurlijk een badkamer. Wel zo fijn een eigen toilet op de camping. Met de toiletrol rondwandelen is dus verleden tijd. In sommige vakantiewoningen zijn zelfs meerdere badkamers of een extra toilet. In de meeste vakantiewoningen zijn meerdere slaapkamers aanwezig, zodat je de kinderen gezellig mee kunt nemen!

Het fijne aan een vakantiewoning is, dat je alle faciliteiten dicht in de buurt hebt. Zo is er op het terrein een zwembad om even lekker af te koelen, kun je na een dagje strand gezellig eten in het restaurant en kun je je kinderen blij maken met de aanwezige animatieactiviteiten.

Naast ons aanbod aan vakantiewoningen vind je ook bij Andiamo prachtige vakantiewoningen op parken in diverse locaties in Le Marche.

Marche.nl