Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent

Landelijk avontuur, maar wel van gemakken voorzien? Huur een safaritent!

Houd jij wel van een landelijk avontuur, maar heb je het niet zo met tenten opzetten en caravans meesjouwen? Dan is een safaritent een geschikte locatie voor jou! Dit is een geheel ingerichte tent, dus geen geklooi meer met het opblazen van luchtbedden en matjes. Ideaal voor een luxe kampeervakantie!

Inrichting safaritent

Op deze kampeerlocatie vind je twee slaapkamers en een eigen keuken met kookeiland. De gaspitjes en gasflessen kun je dus thuis laten. Huur je een luxere variant? Dan beschikt deze ook over een badkamer met douche, wastafel en toilet. Lekker op je eigen terras ontbijten is ook zeker geen overbodige luxe. In een safaritent staat er modern tuinmeubilair voor je klaar.

Op knusse en gezellige campings

Je vindt een safaritent vaak op wat kleinere campings op de meest uiteenlopende locaties. Zo vind je deze kampeerlocatie bijvoorbeeld bij de boer of in een wijngaard. Vaak tussen de heuvels in een prachtig landschap. Een gezellige bestemming voor het hele gezin!

Marche.nl