Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tendi

Luxe en avontuurlijk kamperen!

Ben je op zoek naar een bijzondere kampeerlocatie? Dan ben je bij Tendi aan het juiste adres. Tendi heeft kampeerbestemmingen op de meest bijzondere plekken in Europa. Kamperen in de buurt van een wijngaard of aan een mooi meer, bij Tendi kan het allemaal. En het fijne is: je hoeft je eigen tent niet mee te nemen: deze staat op locatie ingericht en wel voor je klaar!

Hét luxe kamperen, maar wel avontuurlijk

Safaritenten zijn niet nieuw. Al door Engelse ontdekkingsreizigers werd de safaritent ontdekt. Op hun reizen wilden zij graag een thuisgevoel creëren door een beetje van het comfort van huis mee te nemen. De huidige safaritenten zijn dan ook van alle gemakken voorzien, zoals een eigen keuken en eigen sanitair. ’s Avonds kun je heerlijk genieten van een warme zomeravond op je eigen terras. Ook zo fijn om in een bed te slapen en geen gedoe meer te hebben met luchtbedden en matjes.

Deze luxe manier van kamperen wordt ook wel glamping genoemd. Safaritenten zijn inmiddels allang niet meer de enige luxe kampeeraccommodatie. Er komen steeds meer luxe accommodaties bij, waardoor je heerlijk uitgerust op vakantie kunt. Tendi gaat bovendien persoonlijk bij elke camping en locatie langs om te kijken of deze geschikt zijn en is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

Marche.nl