Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Voorbereid op reis naar Le Marche

De zomer komt er weer aan. Een goed moment om er even tussenuit te gaan. Le Marche is en blijft een favoriete regio in deze periode, heerlijk genieten van de eerste zonnestralen! Om optimaal te kunnen genieten op de plek van bestemming is het wel zo fijn en belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. In dit blog deel ik mijn persoonlijke tips en ervaringen.

Maak een paklijst

Inpakken en wegwezen gaat niet altijd op. Vooral wanneer je op reis gaat naar Le Marche met de auto zijn er meer zaken waar je rekening mee moet houden. Wat betreft dat inpakken? Maak vooraf altijd een paklijst, op internet vind je verschillende standaard inpaklijsten met daarop dingen die je absoluut niet mag vergeten. Vul deze zelf aan, het liefst op papier zodat je alles wat je hebt ingepakt meteen kunt afstrepen. Een veel voorkomende fout tijdens het inpakken? Waarschijnlijk zal dit je niet verbazen, teveel inpakken! Jaar na jaar was dit iets dat ook mij steeds overkwam. Stel daarom een zo uitgebreid mogelijke paklijst op. Gooi niet lukraak 20 t-shirts en 10 broeken in je koffer maar ga na hoe lang je weggaat en wat je echt nodig hebt. Voor mij werkt het bijvoorbeeld erg goed om vooraf outfits samen te stellen. Bijkomend voordeel is dat je zo op vakantie niet eens hoeft na te denken wat je gaat dragen.

voorbereid op reis naar Le Marche inpaklijst

Belangrijke papieren

Paspoorten, verzekeringspapieren en ohja vergeet ook het kentekenbewijs van de auto niet. Welke papieren je zeker niet mag vergeten staan allemaal op de paklijst maar handig is om voor vertrek je paspoort en die van je medereizigers te kopiëren en in te scannen. Mail een exemplaar naar jezelf en sla deze op op je mobiel. Op deze manier heb je altijd een exemplaar bij de hand. Wel zo handig als er iets gebeurt! Zo kun je in geval van nood bijvoorbeeld meteen vertrekken naar een dokter.

goed voorbereid op reis naar Le Marche zakelijke papieren

Eenmaal onderweg

Alle spullen ingepakt en alle belangrijke zaken voor vertrek geregeld? Dan kan je onbezorgd gaan genieten van je vakantie, toch? Zeker, alleen natuurlijk wil je dat ook je reis naar Le Marche zo ontspannen mogelijk verloopt. De interactieve tv app van KPN maakt dit mogelijk! Dankzij deze app kijk je overal in Europa naar je favoriete serie of tv-programma. Naast het live kijken van programma’s kun je alles tot zeven dagen terugkijken. Dit alles op interactieve wijze. Ideaal wanneer je op autovakantie gaat met de kinderen. Ook op de plek van bestemming komt deze app van pas. Genieten van je boek onder de Italiaanse zon terwijl de kids kijken naar hun favoriete programma.

Wil jij jouw ervaringen met deze regio delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Marche.nl