Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Op stap in Le Marche

Lekker eten, heerlijke wijn en gezelligheid. Prachtige natuur en leuke dorpjes en steden zijn natuurlijk ook niet te vergeten. Marche is een van de mooiste gebieden van italië, maar waar kan je naartoe om te stappen? Voor jou heb ik de 3 beste clubs en bars op een rijtje gezet, zodat je de hele avond kunt gaan stappen in Le Marche!

Shada beach Club

Dineren aan het strand, en daarna lekker dansen op de dansvloer met een cocktail in je hand. Wie wil dat nou niet? Bij Shada beach club kan het! Deze elegante beach club is gelegen in Citanova Marche en heeft zowel klasse als stijl. Dans de hele avond door op reggaeton, hiphop en popmuziek. Oftewel, Shada beach club is perfect voor als je op zoek bent naar een elegant en stijlvol feest!stappen in Marche

Donoma sound theater and food

Lekker dineren voordat je de hele avond er tegenaan gaat is ideaal. Ga daarom langs Donoma sound theater and food in Citanova Marche. Hier kun je luxe dineren in het sfeervolle restaurant. Nadat je je buik rond hebt gegeten met de heerlijke gerechten loop je zo door naar de discotheek. Bijna elk weekend is hier een andere artiest, dus variatie in de muziek is er genoeg! De discotheek staat vol met hightech geluidssystemen en lichten die de sfeer helemaal compleet maken. Moe van het dansen? Geen probleem! Ga lekker zitten en drink een heerlijke cocktail aan een van de tafels naast de dansvloer. Bij Donoma sound theater and food beleef je gegarandeerd een unieke uitgaanservaring!

stappen in Marche

Renzetti Aperitivo&CocktailBar

Een bar met luxe whisky en professioneel gemaakte cocktails. Renzetti Aperitivo&Cocktailbar zorgt ervoor dat je de hele avond de lekkerste drankjes en gerechten krijgt. Ben jij een echte wijn/whisky kenner? Dan is deze bar in Citanova Marche iets voor jou. Laat je betoveren door unieke smaken en hoge kwaliteit. Deze bar met sfeervolle muziek is de perfecte plek om lekker een drankje te doen.

stappen in Marche

Wil jij jouw ervaringen met deze regio delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Marche.nl