Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Stacaravan

Heerlijk relaxen zonder stress? Kies voor een stacaravan!

Een stacaravan in de regio Le Marche is een ideale accommodatie voor wie zonder stress wil kamperen. Je kunt meteen je intrek nemen en even bijkomen van de reis. Plons lekker het zwembad in of installeer je met een boek op het terras en geniet van je vakantie. Je kunt stacaravans boeken in allerlei soorten en maten: voor 4 personen, of een grotere tot 7 personen; in een luxe editie of de klassieke stacaravan.

Comfortabel genieten

Een stacaravan is ingericht met een compleet uitgeruste keuken, waardoor je geen spullen van huis mee hoeft te nemen. Ook lekke luchtbedden zijn verleden tijd, want je slaapt gewoon in een echt bed. Je beschikt ook over een eigen douche en toilet en hebt bovendien een terras voor de caravan waar de ligstoelen al klaar staan. Geniet van een ontbijtje op je eigen veranda, terwijl je de kinderen ook goed in de gaten kunt houden.

Zo heb je een fijne vakantie en zijn de kinderen ook blij; zij kunnen genieten van alle faciliteiten op de camping. Pret gegarandeerd met hun vriendjes en vriendinnetjes op de camping, in het zwembad, de speeltuin of bij de animatie. Bijna alle campings beschikken over deze accommodatie, dus reserveer er eentje waar jij wil.

Kortom; geniet van je vakantie in een stacaravan!

Marche.nl