Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lodgetent

Glamorous kamperen doe je in een lodgetent!

Een lodgetent is een echte glamping accommodatie. Het geeft het gevoel van een tent, maar heeft de faciliteiten van een huisje. Dus al slaap je onder een tentdoek, je bent wel van alle gemakken voorzien!

Een kijkje in de Lodgetent

In een lodgetent zijn aparte slaapkamers. In de ene staat een tweepersoonsbed en in de andere een stapelbed en een eenpersoonsbed. De ruime woonkamer is perfect om bij slecht weer gezellig spelletjes te spelen. Je kunt koken in je eigen keuken en je hoeft ook niet meer naar het sanitairgebouw van de camping te lopen. De lodgetent heeft namelijk een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Wat een luxe!
De lodgetent heeft ook een ruim houten terras voor wie van buiten leven houdt. Hier kun je lekker eten, spelletjes doen, zonnen, lezen en rusten.

Zo heb je dus je eigen ruimte en toch alle faciliteiten van de camping. Niet met je wc-rol onder de arm over de camping, wel genieten van de zwembaden en het animatieprogramma.

Glamping

Wie van glamping houdt, is in een lodgetent op het juiste adres! Als je na een lange zit in de auto aankomt, kun je zo de accommodatie in. Geen gedoe met veel spullen uit de kofferbak halen en luchtbedjes oppompen, gewoon even inchecken en lekker op het terras neerploffen. Dat is waar glamping voor staat.

Marche.nl