Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Cottage

Landelijk vakantiehuis met top voorzieningen

In een cottage geniet je van je vakantie op een vakantiepark met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen. De cottages zijn voorzien van airconditioning en bij aankomst staat alles voor je klaar. Lekker zonnen aan het zwembad, een spelletje doen op het terras onder de houten overkapping, of toch even lekker koel naar binnen, alles kan!

Een cottage is jouw plekje onder de zon

De cottage is een ruime accommodatie, zowel binnen als buiten. Binnen is er alle ruimte voor je spullen, aparte slaapkamers, een ingerichte keuken en een mooie badkamer. Buiten kun je genieten op het grote terras met houten overkapping, vanaf hier kun je de kinderen bij het zwembad in de gaten houden. Ideaal dus!

Naast deze alles wat deze accommodatie te bieden heeft, kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Geen zin om te koken op vakantie? Ga naar het restaurant! Plons lekker in het zwembad of ga een drankje doen bij de strandbar. Even wat anders zien? Ontdek de omgeving op de fiets of al wandelend en geniet van de geweldige uitzichten waar de regio Le Marche bekend om staat.

Marche.nl