Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalow

Je eigen knusse vakantiehuisje!

Je eigen lekker knusse vakantiehuisje op de camping: dat is een bungalow! Alle gemakken van de camping, zoals een zwembad en restaurant en meteen vanaf aankomst een lekker relaxt gevoel. Geen tenten opzetten of caravans mee op reis, nee! Alles is op locatie aanwezig.

Een bungalow: Ingericht en wel

’s ochtends ontbijten op het terras of ’s avonds lekker borrelen? Op het terras van je bungalow kan het! Je kunt zelf de lekkerste hapjes en drankjes bereiden in de ingerichte keuken. Ook voor je douche en toilet hoef je deze accommodatie niet te verlaten.

Bungalows zijn er in alle soorten en maten. Met het gezin op pad of juist gezellig met zijn tweeën even bijkomen, je vindt altijd een geschikte bungalow. Het mooie aan zo’n vakantiehuisje is dat deze zich vaak bevindt op mooie locaties op de camping, zoals tussen de bomen. Wel zo lekker een beetje schaduw in de warme zomermaanden.

En het grootste voordeel van zo’n prachtlocatie op de camping: de voorzieningen. Een duik in het zwembad voor een beetje verkoeling of een drankje doen bij de bar met andere campinggasten, tijdens deze vakantie kom je volledig tot rust!

Marche.nl