Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vacanceselect

Hoe het begon

Als klein jongetje droomde Loek de Loo van een eigen camping, en meer dan 30 jaar geleden werd die droom werkelijkheid met Camping Weekend aan het Gardameer. Maar dat de gasten steeds met al hun spullen en eigen caravans ruim duizend kilometer moesten overbruggen, dat kon toch beter. Loek begon dus met het verhuren van accommodaties op campings en dit leidde tot de geboorte van Vacanceselect in 2004.

Sinds 2004 is deze touroperator enorm gegroeid, maar in de basis is het nog steeds een echt familiebedrijf dat staat voor gastvrijheid. Vacanceselect is inmiddels een internationaal opererende vakantieaanbieder, gespecialiseerd in camping, glamping en vakantieparken. Belangrijk is de kwaliteit, zodat alle gasten een geweldige vakantie beleven. Daarom is Vacanceselect aangesloten bij de ANVR, NCV, de SGR en Thuiswinkel Waarborg.

Campings, glampings en vakantieparken

Vacanceselect biedt verschillende accommodaties aan op campings, glampings en vakantieparken in maar liefst 8 Europese landen. Ga je voor traditioneel kamperen, luxe glamperen of een echt vakantiehuis? Bij Vacanceselect ben je in ieder geval aan het goede adres.

Glamping is een trend die steeds populairder wordt. Daardoor zijn er de afgelopen jaren steeds meer verschillende soorten glamping accommodaties ontwikkeld en mag Vacanceselect zich met recht de glampingspecialist noemen.
Alle bestemmingen zijn met veel zorg en oog voor de vakantiegangers uitgezocht. Er is gelet op gastvrijheid, ligging, sfeer en kwaliteit. Het aanbod vernieuwt ook steeds, zodat er altijd aantrekkelijke vakanties worden aangeboden. Voor iedereen zit er wel wat tussen! Kijk dus snel naar het aanbod van Vacanceselect.

Marche.nl