Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Idyllische accommodaties in het binnenland van Le Marche

De regio Le Marche is werkelijk schitterend te noemen. Uitgestrekte glooiende landschappen en uitgesleten rotspartijen vormen het decor van deze prachtige regio. Ben jij nog op zoek naar je volgende vakantiebestemming? Je denkt natuurlijk al snel aan een plekje aan de kust. Maar wist je dat er ook talloze idyllische accommodaties in het binnenland te vinden zijn? Ik heb de mooiste voor je uitgezocht!

Centro Vacanze Verde Azzurro

Een van de parels in het binnenland is Centro Vacance Verde Azzuro. Deze camping biedt 4 tot 6 persoons bungalows die omgeven zijn door de natuur. Hierdoor kun je heerlijk tot rust komen. En de kinderen dan? Die kunnen lekker plonzen in het waterpark van maar liefst 2,5 hectare, lekker mee swingen met de animatie of elkaar uitdagen voor een potje voetbal of volleybal. Dus niemand hoeft zich hier tijdens de vakantie te vervelen! Wanneer je tegen de avond over de camping loopt komt de geur van versgebakken pizza’s je al tegemoet. Begin jij ook trek te krijgen? Je kunt aanschuiven bij de pizzeria, het à la carte restaurant of als je op zoek bent naar een lekkere snack dan biedt de snackbar een uitkomst. Het is in ieder geval zeker dat je op deze camping een heerlijke vakantie tegemoet gaat!

Podere Sei Poorte

Wanneer je arriveert bij Podere Sei Poorte staat de eigenaar je al vrolijk zwaaiend op te wachten. Er is een grote kans aanwezig dat je begroet wordt in het Nederlands. De camping is namelijk in het bezit van een erg gastvrij Nederlands gezin. Deze camping met gave safaritenten is een zeer gezellige en rustig gelegen camping voor de hele familie. Mocht je benieuwd zijn naar de cultuur en de heerlijke Italiaanse keuken willen ontdekken dan vertelt dit gezin je er graag van alles over. Of je nu een verfrissende duik in het zwembad wilt nemen of uit je dak wilt gaan bij de animatie, bij deze familiecamping kan het allemaal!

Wil jij jouw ervaringen met deze regio delen?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Marche.nl